2011. október 23., vasárnap

Vtech V.Smile Baby Fejlesztő Tv játék Micimackós - Jelenlegi ára: 4 999 Ft


V. Smile Baby Fejlesztő TV játék
9 hónapos kortól
Nincs annál különlegesebb, mint látni, ahogy gyermekünk elkezdi felfedezni a világot. Ezek a pillanatok még becsesebbek lesznek, ha gyermeke megosztja Önnel ezeknek a fontos felfedezéseknek az izgalmát. Ezért alkotta meg a VTech a V. Smile Baby Fejlesztő rendszerét, ami egy egyedülálló, a babával együtt növekedő rendszer. Ezt a rendszert a legfiatalabb tanulóknak, főleg a 9-36 hónaposok részére fejlesztették ki. Az ismeretszerzés a babával együtt nő!
 
A V. Smile Baby Fejlesztő rendszer magában foglalja a bababarát, vezeték nélküli kezelőpanelt, az életkornak megfelelő tananyagot, a szórakoztató képeket és vidám, kezdeti ismeretszerző tevékenységeket, ami nemcsak a babának, de a szülőnek is egyedülálló élményt nyújt. A kezelőpanelen önmagában is játékként használható és az élénk színes nagy gombok segítségével megismerkedhet a baba a színekkel, hangokkal és mókás hangeffektekkel.
 
A V. Smile Baby Fejlesztő rendszer leköti a legfiatalabb tanulókat is a háromféle "; nőj velem"; játékmóddal: játékidő, nézz és tanulj, tanulj és fedezd fel. A babák először még csak a kezelőpanellel játszanak, a babanyelvet használó oktató videó nézésen keresztül eljutnak arra a szintre, amikor már maguk játszanak a TV képernyőn, illetve maguk választják ki a játékmódot is.
 
A V. Smile Baby Fejlesztő rendszer részeként a Vtech olyan kazetták egész sorát nyújtja, melyek gyerekek által kedvelt környezeten alapul. Így hozza meg gyermeke kedvét a játszáshoz és a felfedezéshez, miközben a figyelmét is leköti. Minden fejlesztő program az oktató tevékenységek, a baba jelnyelv, a nőj velem játéknak és az imádnivaló figurák egész sorát, tartalmazza segítve a babát az ismeretszerzés útján.
 
9-36 hónapos korig ajánlott.
KÜLÖNLEGES RITKA DARAB: HOLLAND NYELVŰ
Az első kettő katalóguskép mely teljesen megegyezik az általam eladásra kínált termékkel; a többi kép a termékről készült saját készítésű fotó.
Akár Karácsonyra is tökéletes ajándék!
Hibája nincs, csak a doboza kicsit nyomódott.
Sima posta csak a Te SAJÁT FELELŐSSÉGEDRE! Ha eltűnik a csomag nem tudok utánanézetni, kerestetni!
Nem minden nap tudok postázni! -hetente kb 2x


Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Az aukció vége: 2011-10-26 17:29
. Vtech V.Smile Baby Fejlesztő Tv játék Micimackós - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése