2011. október 23., vasárnap

VALÓDI TERMÉSZETES LÁPISZ LAZULI NYAKÉK - Jelenlegi ára: 9 300 Ft


HAMISÍTATLANUL VALÓDI TERMÉSZETES LÁPISZ LAZULI NYAKÉK
(INDIA)
Nagyon mutatós ékszer, rendkívül erős mágneskapoccsal záródik.
A VILLÁMÁR A NYAKÉK VALÓS FORGALMI ÉRTÉKE!
FOTÓGARANCIA
A fotókat mi készítettük saját kezűleg, és valóban az aukció tárgyát ábrázolják.
Súlya: 404ct/80g
Hossza: 45cm
Gömbszemek mérete: 6, 5mm
A nagy szemek mérete: 30x12, 5mm
Színe: királykék
Tisztasága: opak, nem áttetsző
Kezelése: NINCS, 100% természetes
Származási helye: INDIA
LÁPISZ LAZULI
"Egy drágakő az őszinte kommunikációért”
A lápisz lazuli nevét az arab „ Azul” (ég) és a latin „ Lapis” (kő) szó után kapta. Egy kék ásvány, melyet az ősi egyiptomiak az égbolt kövének neveztek Atlantiszban, Egyiptomban a szent kövek egyike volt. A lápisz lazulit minden kultúrában ezzel egyidejűleg a barátság köveként tisztelték. A lápisz lazuli a királyok köve.
Lelki hatásai:
Segít, hogy könnyen fel tudjunk korán kelni, hogy az alvás nyugodt legyen. Jól lehet emlékezni a lápisz lazuli által az álmokra. Figyelmességet és nyugalmat közvetít. Ideális beszédterápiák kíséreteként. Az igazság köveként lehetővé tesz laza hangnemben lezajló beszélgetéseket. Segíti az őszinteséget, az igazságszeretet, a konfliktuskészséget, szemben a hamis szerénységgel. Spirituális fejlődést ad, erősíti a tisztán látó, tisztán halló és az érzékeny hajlamot, az öntudatot, támogatja a csapatszellemet és döntési képességet. Támogatja a barátságra, szerelemre és partnerkapcsolatra való igényt. Segít a blokkokat, a félelmeket és az előítéleteket leépíteni. A lápisz lazuli segít koncentrációs és tanulási problémáknál. Azáltal, hogy a lápisz lazuli csökkenti a vérnyomást, nyugodt alaphangulat jön létre, amiben nagyon fogékonyak vagyunk a szellemi dolgokra.
Fizikai hatásai:
Erősíti a test különböző mirigyeinek működőképességét a torokrész és a tüdő megbetegedéseinél. Feloldja a görcsöket, és megnyugtató hatása van fejfájásnál, idegzsábánál és végtagfájdalomnál. Megelőzi a bőrbetegségeket, enyhíti a gyulladásokat, megakadályozza a lerakódásokat az erekben, és ezzel csökkenti az agyvérzés és az infarktus kialakulásának lehetőségét. Pajzsmirigyműködést szabályozó, menstruációs ciklust meghosszabbító. Szemölcsök ellen is jó.
Mágikus tulajdonságok:
Az emberiség történetének minden bizonnyal legöregebb városában, Urban leletek igazolják, hogy a lápisz lazulit már kb. 5000 évvel Krisztus előtt feldolgozták láncokká és ékszerekké. A piritszemcsék zárványain keresztül a lápisz lazuli a szikrázó csillagos esti égboltra hasonlít. Az emberek azt hitték, hogy minden isteni erő, védettség, és a végtelen élet a lápisz lazuliban koncentrálódik. Ez tette a lápisz lazulit a görögök, rómaiak és az indiánok védőkövének. Napóleon írta, hogy egy lápisz lazuli Akhilleusznak köszönhette, hogy hadjáratában sértetlen maradt. Az egyiptomi hadjáratain gyakran hordta ezt, melyet egy fáraó sírjából vett el. Az ókori Egyiptomban a szépség szimbóluma, szentként tisztelték, mivel a csiszolt lemezek a csillagos égboltra hasonlítottak, ami az emberi sorsot irányítja. A Nílus partján lápisz lazuliból készült bálványképek álltak, amelyekbe az istenek be tudtak költözni.
Az ékszer mellett látható kagyló, csiga dekoráció, nem képezi az aukció tárgyát!
A megvásárolt, avagy megnyert termékről NYUGTÁT állítunk ki. ÁFÁ-s számla igényét szíveskedjen jelezni!
AJÁNLJUK FIGYELMÉBE MINŐSÉGI ÉKSZEREINKET!
Atlantisz3 Az eladó további termékei
TOVÁBBÁ SZINTÉN SZERETETTEL AJÁNLJUK FIGYELMÉBE MÁSIK KÉT TERMÉKLAPUNKAT IS, FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ ÁRUKÉSZLETTEL!
Atlantisz12 Az eladó további termékei
Atlantisz9 Az eladó további termékei
Postaköltség: 420, -Ft ajánlva.
Amennyiben több terméket vásárol tőlünk 10. 000, -Ft feletti értékben, akkor a postaköltséget mi fizetjük!


Jelenlegi ára: 9 300 Ft

Az aukció vége: 2011-10-26 17:00
. VALÓDI TERMÉSZETES LÁPISZ LAZULI NYAKÉK - Jelenlegi ára: 9 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése