2011. december 20., kedd

Gormiti figurák 4 db-os szett-10 verzió - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Egy távoli szigeten, réges-régen kezdődött Gormiti története? Valaha béke- és természetszeret népek lakták Gorm szigetét, akiket a Bölcs Öreg felügyelt, és aki vigyázott a természet és a mágia egyensúlyára.
De egy nap a Vulkán-hegy, mely addig békésen pihent, hatalmas pusztítást okozva kitört, és minden életet elpusztított Gorm valaha zöldellő szigetén. A hamuból aztán új élet fakadt, megszületett a gonosz Magmion, a Vulkán népének ura, aki sötét hatalmának köszönhetően uralma alá hajtotta az újonnan születő védtelen lelkeket. De folyamatos rettegésben és egymással való ellenségeskedésben élve egyre inkább pusztulásnak indult a Vulkániak népe, így Magmion úgy döntött, hogy egy ideig elvonulnak erőt gyűjteni a Vulkán-hegy mélyébe... A Bölcs Öreg erre a pillanatra várt, és Újjáteremtette az életet Gorm szigetén: megalkotta a Tengerek, a Föld, az Ég és az Erdő népét, élükre pedig egy-egy, különleges képesség , hatalmas erejű vezetőt állított. Magmion tudta, hogy eljött az ideje, amikor újra előjöhet a rejtekéhéről, és ezúttal Gormiti összes lelkére ki akarta terjeszteni gonosz hatalmát! Habár a Bölcs Öreg figyelmezette a négy nép vezetőit a harcra való felkészülésre, de a Vulkán-hegyben megerősödő Magmion gonosz átkot szórt Gormiti minden lakójára. Mostmár nem csak a gonosz Vulkániakkal kellett felvennie a harcot a négy fajnak, hanem az átok hatására egymás ellen fordultak, örökké tartó háborúra és pusztulásra kárhoztatva ezzel Gorm szigetét...
A csomag tartalma : Mélyfélelem a Vulkán ura, Az izzó fantom, Helikó az óvatos és a meglepetés titkos karakter. Ezen felül 4db kártya és 1db fantasztikus poszter.
FIGYELEM! FONTOS TÁJÉKOZTATÓ!
Ezt a terméket a www. gyerekjatekok. hu webáruház forgalmazza. A termék sérülésmentes és vadonatúj. Az itt feltűntetett árból alkudni nem lehet. Csak a velünk szerződésben álló futárcéggel tudjuk a csomagokat kiküldeni, ettől eltérni semmilyen esetben sem tudunk! Személyes átvétel cégünk központján lehetséges (ez esetben természetesen nem kerül szállítási költség felszámításra ) : 8220 Balatonalmádi, Fűzfői út 9, H-P 09-17 óra .
Az általunk forgalmazott termékekből folyamatosan rendelkezünk raktárkészlettel, de előfordulhat, hogy valamely termék annak ellenére, hogy a státusza ? raktáron ? van, mégis lefogy. Ez esetben a vevőszolgálati munkatársunk fogja Önt értesíteni az átmeneti készlethiányról és a termék beérkezésének várható időpontjáról.
Amennyiben az ELŐRE UTALÁS lehetőséget választja, kérjük MINDEN ESETBEN VÁRJA MEG AZ ÁLTALUNK KÜLDÖTT SZÁMLA másolatát ! Az e-mail tartalmazni fog minden fontos információt az utaláshoz.



Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Az aukció vége: 2011-12-22 12:29
. Gormiti figurák 4 db-os szett-10 verzió - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése