2011. július 26., kedd

Kasza Julianna: Április és az úttekerők - Jelenlegi ára: 1 925 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Április és az úttekerőkA könyv listaára: 2350 Ft. Leírás:
Április, a kukamacska, megunva az olyan elcsépelt szórakozási formákat, mint a labdakergetés és fémdoboz-üldözés, elhatározza, hogy maga mögött hagyja az eseménytelen vidéki életet, és ellátogat a fővárosba, hogy kipróbálja a legendás macskadodzsemet. Amikor megérkezik, teljesen megzavarodik az utcákon iszonyú iramban cirkáló autóktól, emberektől, macskáktól és egerektől, ezért a legtapasztaltabb kukamacskához, Kázmérhoz fordul, hogy útbaigazítást kérjen a macskadodzsemező helyhez, és hogy kiderítse, hova rohan a sok közlekedő. Kázmér azonban egyikre sem tudja a választ, nem úgy Dezső, a csatornapatkány, aki elképesztő utazásra csalja Áprilist a város alatt meghúzódó megdöbbentő labirintus-világban... Az abszurd humorra fogékonyak legifjabb generációját megcélzó, ötletes és vicces színes rajzokkal illusztrált mese a gyerekek mellett a felnőttek számára is remek szórakozást ígér. ISBN: 978-963-9820-17-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 925 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:39
. Kasza Julianna: Április és az úttekerők - Jelenlegi ára: 1 925 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése